Γλυπτική Σώματος

στην σύγχρονη εποχή

A Leader in Body Sculpting

Το PureLight ™ είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα γλυπτικής σώματος με βάση το φως στην αγορά. Σχεδιασμένο για να προετοιμάσει τα λιποκύτταρά σας πριν από μια προπόνηση, το PureLight επιταχύνει δραματικά το ποσοστό καύσης λίπους κατά τη διάρκεια της καρδιαγγειακής άσκησης.

Προετοιμάστε τα κύτταρα σας πρίν την προπόνηση. Βελτιοποιήστε τα αποτελέσματα και αποκτήστε ένα υγιές σώμα. 

 Το Pure Light στοχεύει στο λίπος του σώματος μας.

Pure Light

Συνδέστε το ασύρματο σύστημα PureLight ™  για 15-20 λεπτά σε οποιαδήποτε περιοχή σώματος που θέλετε να εστιάσετε και να σφίξετε. Το PureLight εκπέμπει ένα κλινικά αποδεδειγμένο φως , το οποίο επιταχύνει την καύση λίπους και βοηθάει στο φυσικό αδυνάτισμα, σε στοχευμένες περιοχές , συμπεριλαμβανομένης της μέσης, των γοφών, των μηρών και των άνω βραχιόνων.

Καρδιαγγειακή άσκηση

Αφαιρέστε τα φώτα και μετά ενεργοποιήστε την επιλογή καρδιαγγειακής άσκησης αμέσως μετά τη θεραπεία PureLight ™. Συνιστάται να καίτε τουλάχιστον 350 θερμίδες ανά συνεδρία. Για καλύερα αποτελέσματα γυμναστείτε για 20 λεπτά με το Miha Bodytec και κάψτε 1200 θερμίδες. 

Αποτέλεσμα

Η καρδιαγγειακή διέγερση PureLight ™ plus ανοίγει γρήγορα πόρους στα λιπώδη κύτταρα, επιτρέποντας στο λίπος να διαφύγει. Τα λιπώδη κύτταρα συρρικνώνονται στη συνέχεια, ενώ το επιπλέον λίπος απομακρύνεται από το σώμα σας