Υπηρεσίες Ομορφιάς

Νιώστε την διαφορά σε μόλις 10 λεπτά

Διεθνώς Πατενταρισμένη Τεχνολογία

Μόνο το PureLift ™  χρησιμοποιεί πατενταρισμένη διέγερση μυών (EMS) για να ενεργοποιήσει βαθιά και να ανυψώσει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντάς σας την εμφάνιση ενός πιο σφριγηλού, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

Το PureLift ™ διαπερνά το δέρμα για να προσφέρει πατενταρισμένη ηλεκτρική διέγερση τριών κυμάτων βαθιά μέσα στους μυς του προσώπου σας. Τα μοναδικά κύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας επιτρέπουν την βαθύτερη διείσδυση, με πιο άνετη αίσθηση από τις παραδοσιακές συσκευές.

Αποκτήστε  αυτοπεποίθηση !

Το PureLift ™ είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο ανύψωσης προσώπου και γλυπτικής στην αγορά. Μόνο το PureLift χρησιμοποιεί κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ηλεκτρικές διεγέρσεις για τον τονισμό του προσώπου, δίνοντάς σας την εμφάνιση ενός πληρέστερου, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

Φυσικό Face Lift

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Τοποθετούμε μικρή ποσότητα από την ειδική κρέμα στο πρόσωπο και αφήνουμε το Pure Lift να κάνει ένα βαθύ μασάζ στο πρόσωπο μας

ΑΡΚΟΥΝ 10′ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ

Το PureLift ™ ξεπερνά το δέρμα για να προσφέρει πατενταρισμένη ηλεκτρική διέγερση τριών κυμάτων βαθιά μέσα στους μυς του προσώπου σας. Τα μοναδικά κύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας επιτρέπουν την βαθύτερη διείσδυση, με πιο άνετη αίσθηση από τις παραδοσιακές συσκευές.

ΟΡΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ

Το PureLift ™ είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο γλυπτικής και ανύψωσης προσώπου στην παγκόσμια αγορά. Μόνο το PureLift χρησιμοποιεί πατενταρισμένη διέγερση μυών για να ενεργοποιήσει βαθιά και να ανυψώσει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντάς σας την εμφάνιση ενός πιο σφριγηλού, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό;

Το PureLift ™ είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο ανύψωσης και γλυπτικής προσώπου στην παγκόσμια αγορά, προϊόν πολύχρονης έρευνας.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 5 λεπτά για κάθε πλευρά του προσώπου σας και σας δίνει μια εμφανώς σφριγηλή επιδερμίδα τη στιγμή που θα τελειώσετε.

Σε ποιές περιοχές είστε για να κλείσω ραντεβού;

Μπορείτε να μας βρείτε στην Νέα Ερυθραία, στο Ψυχικό και στον Βόλο 

Είναι ασφαλές ;

Απολύτως, αφού έχει έγκριση απο το FDA της Αμερικής