Κάντε ότι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του σκί Jean-Baptiste Grange

Γιατί να προετοιμαστείτε σωματικά πριν από τις διακοπές σας  στο χιόνι;

Κάθε χρόνο,πολλοί επαγγελματίες (σκιέρ , snowboarders κ.λπ.) τραυματίζονται στις πλαγιές. Τον περασμένο χειμώνα, σε 8 εκατομμύρια επαγγελματίες χειμερινών αθλημάτων στη Γαλλία,150.000 τραυματίες θεραπεύτηκαν σύμφωνα με την ένωση των ορεινών ιατρών.

Εκτός από τους επώδυνους τραυματισμούς, τα ατυχήματα αυτά μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ επικίνδυνα. Αλλά είναι δυνατόν να περιορίσετε αυτόν τον κίνδυνο προετοιμάζοντας το σώμα σας πρίν αρχίσετε να χαίρεστε τις πλαγιές!

Σε αντίθεση με ό,τι νομίζετε, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε ολόκληρο το σώμα. Γιατί; Επειδή χρειάζεστε σταθερότητα στο πάνω μέρος του κορμού, ενώ το κάτω μέρος του σώματος πρέπει να είναι ευκίνητο και ανθεκτικό!

Επιλέγοντας την εκπαίδευση EMS, σας εγγυόμαστε μία προετοιμασία αντάξια των καλύτερων αθλητών αλλά κατάλληλη για όλους! Επιπλέον, δεν είναι η μοναδική  περίπτωση που ένας παγκόσμιος πρωταθλητής ,όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του σλάλομ Jean-Baptiste Grange επέλεξε να ενσωματώσει το miha bodytec στη φυσική του κατάρτιση!

Περισσότερη δύναμη στα πόδια

Με αυτό το είδος εκπαίδευσης, γυμνάζονται μυϊκές ίνες πολύ βαθύτερα από τη συμβατική εκπαίδευση (εν τω βάθει μύες )  . Το EMS καθιστά δυνατή την εκγύμναση και των ταχέων ινών και των αργών ινών, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της εκρηκτικής δύναμης. Τέλεια για να εκπλήξεις με τις νέες εμφανίσεις σου στις πλαγιές!

Διατήρηση αρθρώσεων

Στο σκι, είναι σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι ειδικά στα γόνατα και τους αστραγάλους,πράγμα που σημαίνει ότι δεν πάσχετε από πόνο στις αρθρώσεις. Η εκγύμναση με το Miha Bodytec έχει μελετηθεί για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πίεση στις αρθρώσεις. Η στατική εκγύμναση με EMS, δεν προκαλεί σοκ και ενισχύει τον προστατευτικό χόνδρο γύρω από τις αρθρώσεις. 

Καλύτερη ισορροπία

Κυριαρχήστε την ταχύτητά σας, αντιμετωπείστε καλύτερα την  περίπτωση πτώσης, κ.λπ … έχοντας ένα γυμνασμένοστήθος, είναι το μυστικό μιας καλής ισορροπίας και ιδιαίτερα στο σκι! Για να παραμείνει ελαστικό στο κάτω μέρος του σώματος, η κοιλιακή και η οσφυϊκή κοιλότητα πρέπει να είναι στερεά. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση του τόνου σε όλο το σώμα. Επίσης, ένα γυμνασμένο στήθος, αποτρέπει  τον πόνο στην πλάτη στο τέλος της εβδομάδας!

Περισσότερη αντίσταση

Ξέρετε ότι τα χειμερινά σπορ προστατεύουν την καρδιά; Όπως σε όλα τα αθλήματα, χρειάζεται καλή καρδιαγγειακή άσκηση. Έχει αποδειχθεί ότι η εκπαίδευση με το Miha Bodytec βελτιώνει την αντίσταση. Τέλεια για να κατεβείτε τις πλαγιές όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε πάρα πολύ συχνά!

Λιγότερη κόπωση

Ισχυρότερα πόδια, περισσότερη αντοχή, πιο δυναμικό σώμα … έτσι θα έχετε μια καλύτερη φόρμα, μια αίσθηση ευεξίας γενικά και λιγότερη κόπωση των μυών, όλα για να κρατήσετε μια ωραία εβδομάδα που περιορίζει τον κίνδυνο τραυματισμών (συχνά αποτέλεσμα μιας απροσεξίας ή κόπωσης)

Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Miha Bodytec για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο :
211 214 3161