Το PureLift ™ είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο γλυπτικής για πιο όμορφο και νεανικό πρόσωπο

Για πιό όμορφο και νεανικό πρόσωπο χρησιμοποιήστε το PureLift  3 με 4 φορές την εβδομάδα.

Μόνο το PureLift χρησιμοποιεί πατενταρισμένη διέγερση μυών για να ενεργοποιήσει βαθιά και να ανυψώσει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντάς σας την εμφάνιση ενός πληρέστερου, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

 

Στην εποχή μας μία από τις όλο και πιο δημοφιλείς μεθόδους αντιμετώπισης  των ρυτίδων του προσώπου είναι το  EMS (Electro-Muscle Stimulation). Ουσιαστικά αυτό λειτουργεί με την εφαρμογή μικρής και ήπιας ηλεκτρονικής διέγερσης στο δέρμα, που με τη σειρά του διεγείρει τους μυς κάτω από αυτό. Σύμφωνα με την έρευνα, οι μύες του προσώπου είναι μερικοί από τους λίγους στο σώμα που συνδέονται άμεσα με το δέρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν οι μύες του προσώπου αρχίζουν να επιδεινώνονται με την ηλικία χάνουν την ικανότητα να υποστηρίζουν το δέρμα, προκαλώντας στη συνέχεια ρυτίδες και χαλάρωση.
Η τεχνολογία EMS αποτελεί σήμερα μια από τις συνήθεις μορφές θεραπείας, που έχει χρησιμοποιηθεί στον ιατρικό και καλλυντικό τομέα για πάνω από σαράντα χρόνια.
Οι λόγοι πίσω από αυτή την αύξηση της δημοτικότητας είναι τα κύρια οφέλη. ο απαλός τρόπος με τον οποίο διεγείρει τους μύες του προσώπου, τον τρόπο με τον οποίο βελτιώνει την κυκλοφορία στο πρόσωπο και τέλος τον τρόπο με τον οποίο αναζωογονεί την επιδερμίδα και την υφή  του δέρματος.

Το PureLift ™ ξεπερνά το δέρμα για να προσφέρει πατενταρισμένη ηλεκτρική διέγερση τριών κυμάτων βαθιά μέσα στους μυς του προσώπου σας. Τα μοναδικά κύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας επιτρέπουν την βαθύτερη διείσδυση, με πιο άνετη αίσθηση από τις παραδοσιακές συσκευές.

Ελπίζουμε  να επισημάναμε με κατανοητό τρόπο τα  οφέλη της τεχνολογίας EMS και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανανέωση και τόνωση του δέρματος και για τη μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης