Αν έχετε δει ποτέ μία διάσημη ηθοποιό, ένα διάσημο τραγουδιστή η ένα topmodel  και είστε έκπληκτοι για το πώς φαίνονται και παραμένουν σε φόρμα για πάντα, μην είστε. Έχουν προσωπικούς εκπαιδευτές που τους γυμνάζουν όλο το χρόνο.

1. Αναπτύξτε την προσωπικότητά σας

Ο στόχος είναι να είσαι κάποιος που οι άνθρωποι θέλουν να πληρώσουν για να σε έχουν κοντά τους.  Αφήστε την προσωπικότητά σας να τους ”αγκαλιάσει”, αλλά πάνω απ’ όλα βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα άσκησής σας, η ηθική εργασίας και τα αποτελέσματά σας είναι θρυλικά . Οι πελάτες σας θα είναι τόσο εντυπωσιασμένοι που θα καυχηθούν στους φίλους και τους γνωστούς ότι ο προσωπικός τους εκπαιδευτής είναι ο καλύτερος στον κόσμο

2. Να είστε ο καλύτερος προσωπικός εκπαιδευτής στον κύκλο σας

Μην αγωνίζεστε για μετριότητα … προσπαθήστε για την κορυφή. Θα φτάσετε εκεί εάν είστε επίμονος. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα πρέπει να είναι το κλειδί για την προσπάθειά σας να είστε ο καλύτερος, οπότε μην είστε ντροπαλοί με το να θεωρείτε τον εαυτό σας ως τον καλύτερο.

3. Στοχεύστε με ποιο «χώρο» διασήμων θέλετε να ξεκινήσετε

Προτείνετε (προσωπικά , όχι σαν μορφή διαφήμισης ) ένα πακέτο 10 δωρεάν συνεδριών Personal Training στον η στους διάσημους που έχετε προσεγγίσει.

4. Ξεχωρίστε από την μάζα

Εδώ το Miha Bodytec κάνει πραγματικά εύκολο το εγχείρημα  σας ! Η ευκολία μεταφοράς του το κάνει ασυναγώνιστο για Personal Training. Η εκγύμναση σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα χωρίς τραυματισμούς είναι τα όπλα σας για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Η ασφάλεια στην εκγύμναση και ο λίγος χρόνος που απαιτείται για εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ότι ακριβώς θέλουν οι διάσημοι !

5. Δείξτε στόν πελάτη σας τα αποτελέσματα

Φυσικά όχι με μία ζυγαριά το 2019 ! , όταν υπάρχει το ebiody !

Με το e-biody έχετε συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .

Παρέχετε στον πελάτη σας μετρήσιμα επιστημονικά αποτελέσματα με ανάλυση 5 συχνοτήτων ( μέχρι και τον τελευταίο μυ ) .

Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος  και Διανομέας της Miha Bodytec και της  e-biody για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο : 211 214 3161

Διαβάστε πως ένας personal trainer στην Αμερική κερδίζει 145 δολλάρια σε 30 λεπτά με το Miha Bodytec !