Ο Τσιτσιπάς παρά λίγο να κάνει το θαύμα και να κατακτήσει το Madrid Open αφού νίκησε τον Ναδάλ στα ημιτελικά. Ο Ναδάλ ήταν επί σειρά ετών Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη Τένις και γυμνάζεται με Miha Bodytec , όπως και πολλοί άλλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές στον κόσμο !

Γυμναστείτε περισσότερο σε λιγότερο χρόνο !

Tennis Rafael Nadal Melbourne Australian Open 2012

Είτε είστε αθλητής είτε απλά γυμνάζεστε για καλύτερη φυσική κατάσταση…

…Το Miha Bodytec σας βοηθάει να πετύχετε τούς στόχους σας σε λιγότερο χρόνο και χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμών !

Περισσότερη δύναμη στα πόδια

To Miha Bodytec ο Παγκόσμιος Ηγέτης στην έρευνα της Ηλεκρομϋοδιέγερσης . Στην εκγύμναση με το miha bodytec, γυμνάζονται μυϊκές ίνες
(εν τω βάθει ) πολύ βαθύτερα από τη συμβατική γυμναστική . Το EMS καθιστά δυνατή την εκγύμναση και των ταχέων ινών και των αργών ινών, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της εκρηκτικής δύναμης, που είναι το νούμερο ένα ζητούμενο στα δυναμικά αθλήματα, είτε πρόκειται για αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, είτε για τον οποιονδήποτε απο εμάς.

Διατήρηση αρθρώσεων

Στα δυναμικά αθλήματα, και είναι πάρα πολλά ( απο το τέννις , το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το kickboxing και το τζούντο μέχρι την ξιφασκία και πολλά άλλα) είναι σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι ειδικά στα γόνατα και τους αστραγάλους. Αυτό βοηθά να μην πάσχετε από πόνο στις αρθρώσεις. Η χρήση του miha bodytec έχει μελετηθεί για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πίεση στις αρθρώσεις. Η εκγύμναση με το miha bodytec δεν προκαλεί σοκ και ενισχύει τον προστατευτικό χόνδρο γύρω από τις αρθρώσεις.

Καλύτερη ισορροπία

Κυριαρχήστε την ταχύτητά σας, φτάνετε σε περίπτωση πτώσης, κ.λπ … έχοντας ένα γυμνασμένο στήθος, είναι το μυστικό μιας καλής ισορροπίας ιδιαίτερα στα δυναμικά σπόρ! Για να παραμείνει ελαστικό το κάτω μέρος του σώματος, η κοιλιακή και η οσφυϊκή κοιλότητα πρέπει να είναι στερεά. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση του τόνου σε όλο το σώμα. Επίσης, ένα γυμνασμένο στήθος, αποτρέπει  τον πόνο στην πλάτη στο τέλος της εβδομάδας! Με το miha bodytec γυμνάζουμε χωρίς κίνδυνο τραυματισμών, στοχευμένα, κάθε φορά, τίς μυικές ομάδες που επιλέγει ο προπονητής μας .

Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Miha Bodytec για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο : 211 214 3161

Ανοίξτε και εσείς ένα Miha Bodytec Studio στην περιοχή σας εύκολα και με δωρεάν εκπαίδευση απο την Fast Fitness