Mo Elzomor with supermodel Alina Baikova in gym

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας
σεΐχης έφερε ένα Miha Bodytec με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

«Θέλω να εκπαιδεύσω τέσσερις κατηγορίες ανθρώπων: δισεκατομμυριούχους, διευθύνοντες συμβούλους, διασημότητες και βασιλείς».


«Πριν να γίνω προπονητής διασημοτήτων, έλεγα κάθε πρωί,« είμαι εκπαιδευτής διασημοτήτων », έως ότου το έκανα.


Ο προσωπικός εκπαιδευτής Mo Elzomor με έδρα τη Νέα Υόρκη, που εργάζεται σε πολυτελή γυμναστήρια στην πόλη, εκπαιδεύει περισσότερα από 25 μοντέλα Victoria’s Secret, συμπεριλαμβανομένων των Elsa Hosk και Lais Ribeiro, καθώς και διασημοτήτων, διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων και ακόμη και του βρετανoύ πολιτικού Tony Blair και της συζύγου του , Cherie.

Ως εκπαιδευτής πλήρους απασχόλησης στο πολυτελές Core Club του Midtown, με αμοιβή έναρξης 50.000 δολαρίων, ο Elzomor είναι ένας από τους λίγους New Yorkers που γνωρίζει το Miha Bodytec τόσο καλά !

Η δουλειά στο Core Club ήταν μια κρίσιμη καμπή για τον Elzomor. “Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Christian Dior”, λέει.  Ξεκίνησε την εκπαίδευση του CEO του American Eagle, Roger Waters του Pink Floyd, του Tony Blair και της συζύγου του και άλλων.


Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος  και Διανομέας της Miha Bodytec για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο : 
211 214 3161

Διαβάστε και πώς γυμνάζονται οι Άγγελοι της Victoria Secret !