Σε μόλις 20′ γυμνάζουν το 90% των μυών όλου του σώματος.

Ο προσωπικός εκπαιδευτής Mo Elzomor με έδρα τη Νέα Υόρκη, που εργάζεται σε πολυτελή γυμναστήρια στην πόλη, εκπαιδεύει περισσότερα από 25 μοντέλα Victoria’s Secret, συμπεριλαμβανομένων των Elsa Hosk και Lais Ribeiro, καθώς και διασημοτήτων, διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων και ακόμη και του βρετανoύ πολιτικού Tony Blair και της συζύγου του , Cherie.

Στίς φωτογραφίες είναι το διάσημο super model της Victoria Sectret, Alessandra Ambrosio και ο διάσημος Personal Trainer, Elzomor.

“Ο στόχος του μηχανήματος είναι να ενεργοποιήσετε το 90% περίπου των μυϊκών ινών σας”, λέει ο Elzomor σε συνέντευξή του στο γυμναστήριο PE Club στο Μανχάταν. “Ενεργοποιεί και γυμνάζει κάθε μέρος του σώματός σας. Σε μια κανονική προπόνηση, ενεργοποιείτε το 20 με 25 τοις εκατό του σώματός σας, αλλά χρησιμοποιώντας το μηχάνημα Miha Bodytec, ενεργοποιείτε όλες τις κύριες μυϊκές ίνες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν έχουν ενεργοποιηθεί ποτέ πριν.

Με το miha bodytec γυμνάζουμε χωρίς κίνδυνο τραυματισμών, στοχευμένα τίς μυϊκές ομάδες που επιλέγει ο προπονητής μας .

Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος  και Διανομέας της Miha Bodytec για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο : 
211 214 3161

Διαβάστε πώς να γίνετε Personal Trainer διάσημων με το Miha Bobytec !