…για την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου

Είτε έχετε ένα νυφικό μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εσάς που δεν σας κάνει , είτε λόγω τού άγχους της προετοιμασίας του γάμου, χρειάζεται να χάσετε γρήγορα μερικά κιλά , το Pure Light έρχεται να δώσει λύση και μάλιστα γλύτώνοντας πολύτιμο χρόνο απο το ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα σας.

Το Pure Light έρχεται να σας βοηθήσει να δείτε  τα επιθυμητά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρόνο και να σας δώσει χρόνο να ασχοληθείτε με τόσα άλλα πράγματα που χρειάζεται ένας γάμος σήμερα. Φτάνουν 10 συνεδρίες για να χάσουμε 8 πόντους κατά μέσο όρο ( *αποτελέσματα ανεξάρτητης μελέτης).

Στήν σύγχρονη εποχή της ταχύτητας και των γρήγορων ρυθμών πολλοί ασκούμενοι στα Γυμναστήρια απογοητεύονται εύκολα εάν δεν βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εδώ έρχεται το Pure Light να βοηθήσει μέσα από τα εμφανή αποτελέσματα και να χάσετε γρήγορα τούς επιθυμητούς πόντους και να λάμπετε μέσα στο νυφικό σας.

Το PureLight ™ είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα γλυπτικής σώματος με βάση το φως. Σχεδιασμένο για να προετοιμάζει τα λιποκύτταρά σας πριν από μια προπόνηση, το PureLight επιταχύνει δραματικά τον ρυθμό καύσης  του λίπους κατά τη διάρκεια της καρδιαγγειακής άσκησης. Συνδυάστε το Pure Light πρίν από κάθε προπόνηση  και αποκτήστε εύκολα το σώμα που ονειρεύεστε.

Το 2018 ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά για την Fast Fitness.Είναι η επιβράβευση της αγάπης  και του πάθους που έχουμε σε αυτό που κάνουμε.

Όταν βραβεύεσαι σαν η πιο καινοτόμος υπηρεσία από :
1. Τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
2. Τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ και
3. Την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

…κάτι κάνεις καλά !

Συνδιάστε το PureLight ™ με την πιο καινοτόμο γυμναστική , κατ’ αποκλειστικότητα στα στούντιο Fast Fitness Νέας Ερυθραίας και Ψυχικού. Την γυμναστική του μέλλοντος με το Miha bodytec . Την γυμναστικη που χρησιμοποιούν πολλά διάσημα μοντέλα της Victoria Secret :https://totalwellness.gr/victoria-secret-pos-gimnazontai-oi-aggeloi/

Θετικά αποτελέσματα με το Miha Bodytec:
  • βάρος και λίπος μειώνονται
  • ο μεταβολισμός αυξάνεται
  • η αντιαισθητική λιπώδης μάζα στη μέση και τους γοφούς, καταπολεμάται αποτελεσματικά
  • οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα
  • έως μια ορισμένη ηλικία, η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί ή να καταπολεμηθεί!
  • Υγεία και Ομορφιά με αποδείξεις.

Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος  και Διανομέας της Miha Bodytec και του 
PureLight ™ για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο : 211 214 3161