… όμορφη την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Είτε έχετε ένα νυφικό μεγάλης συναισθηματικής αξίας, είτε μία ωραία τουαλέτα για την νύχτα του γάμου που δεν σας κάνει , δεν είναι πάντα αναγκαίο να ακολουθήσετε κάποια δίαιτα για να χάσετε τα περιττά κιλά.

Μάλιστα πολλές φορές οι γρήγορες δίαιτες πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Φυσικά χρειάζεται να έχετε μέτρο στο φαγητό, υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι, πιό επιστημονικοί, να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Το Pure Light έρχεται να δώσει λύση και μάλιστα γλύτώνοντας πολύτιμο χρόνο απο το ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα σας, της προετοιμασίας του γάμου σας.


Φτάνουν 10 συνεδρίες για να χάσουμε 8 πόντους κατά μέσο όρο ( *αποτελέσματα ανεξάρτητης μελέτης).

Στήν σύγχρονη εποχή της ταχύτητας και των γρήγορων ρυθμών πολλοί ασκούμενοι στα Γυμναστήρια απογοητεύονται εύκολα εάν δεν βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εδώ έρχεται το Pure Light να βοηθήσει μέσα από τα εμφανή αποτελέσματα και να χάσετε γρήγορα τούς επιθυμητούς πόντους και να λάμπετε μέσα στο νυφικό σας.

Το PureLight ™ είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα γλυπτικής σώματος με βάση το φως. Σχεδιασμένο για να προετοιμάζει τα λιποκύτταρά σας πριν από μια προπόνηση, το PureLight επιταχύνει δραματικά τον ρυθμό καύσης  του λίπους κατά τη διάρκεια της καρδιαγγειακής άσκησης. Συνδυάστε το Pure Light πρίν από κάθε προπόνηση  με Miha Bodytec , και αποκτήστε εύκολα το σώμα που ονειρεύεστε.

Συνδιάστε το PureLight ™ με την πιο καινοτόμο γυμναστική , κατ’ αποκλειστικότητα στα στούντιο Fast Fitness Νέας Ερυθραίας και Ψυχικού. Την γυμναστική του μέλλοντος με το Miha bodytec . Την γυμναστικη που χρησιμοποιούν πολλά διάσημα μοντέλα της Victoria Secret :https://totalwellness.gr/victoria-secret-pos-gimnazontai-oi-aggeloi/

Γυμναστείτε με την Γυμναστική του μέλλοντος σήμερα . Την Γυμναστική που χρησιμοποιούν Top models και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές εδώ και πολλά χρόνια !!!

Θετικά αποτελέσματα με το Miha Bodytec:
  • βάρος και λίπος μειώνονται
  • ο μεταβολισμός αυξάνεται
  • η αντιαισθητική λιπώδης μάζα στη μέση και τους γοφούς, καταπολεμάται αποτελεσματικά
  • οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα
  • έως μια ορισμένη ηλικία, η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί ή να καταπολεμηθεί!
  • Υγεία και Ομορφιά με αποδείξεις.

Σημείωση : Η Fast Fitness είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος  και Διανομέας της Miha Bodytec και του PureLight ™ για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία . Τηλέφωνο : 211 214 3161